Yenigazi İlkokulu
YENİGAZİ KÖYÜ YENİGAZİ KÜME EVLERİ NO 45 SARIKAMIŞ / KARS

VİZYON

Problem çözme, eleştirel düşünme, iletişim becerileri yüksek, değişime açık, devamlı öğrenen, bilim ve teknolojinin önemini kavramış, dünyadaki gelişmeleri izleyen ve bu gelişmeleri takip eden, özgür düşünen, kendine güvenen, grup çalışmasına yatkın, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine ve milli değerlerine bağlı, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, güzel sanatları seven ve estetik zevk taşıyan bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazanmalarını, olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, yeniliği, değişimi, gelişmeyi, çalışmayı ve üretmeyi yaşam tarzı haline getirebilen, özgüvene sahip, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları yerine getiren bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

Kalorifer (Kömür)

Öğretmenlerimiz Sarıkamış merkeze gidiş geliş yapmaktadır.

Okulumuz Sarıkamış İlçe Merkezine 15 km Kars İl Merkezine 40 km uzaklıktadır.

Yenigazi Köyü Sarıkamış/Kars